Совршено срце

Совршено срце

Накој млад човек имал СОВРШЕНО СРЦЕ на кое немало и неможеле да се најдат никакви РАНИ ни ЛУЗНИ на него со што и сите се сложувале дека неговото СРЦЕ е НАЈУБАВО. Младичот бил многу ГОРД со своето СРЦЕ и се повејќе и повеќе гласно се фалел на сите со своето СОВРШЕНО СРЦЕ.