Зошто е подобро да се биде МАШКО!

1.Телефонските разговори се готови за 30 секунди. 2.На филмовите скоро секогаш жената е гола. 3.За годишен одмор од 5 дена потребен ти е само еден куфер. 4.Не мора да водиш евиденција за сексуалниот живот на твоите другари. 5.Редот пред машкото WC е 80% пократок.

Facebook скратеници

Скратеници за Фејсбук

Како можете да го опростите користењето на Facebook и при тоа да заштедите време и поминати многу километри со вашето глувче 🙂 Искористете ги скратениците во зависнот од вашиот прелистувач за ефикасно користење на Facebook. 

Повик до сите млади во Битола

Мегафон битолски

Јавен отворен повик – АПЕЛ кој се појави во Битола многу одамна и кој се уште е актуелен и кој се однесува за сите „женски“ и „машки“ од градо, кои се повикуваат да престанат да глумат лудило и едните и другите и повеќе да почнат да…

Зошто венчалниот прстен се носи на четвртиот прст?

прстен за свадба и веридба

Сигурно сте се запрашале зошто венчалниот прстен се носи на четвртиот прст. Кинезите дале убава и многу убедлива теорија за тоа зошто свадбениот прстен се носи на четвртиот прст. Палецот ги претставува вашите родители. Сега вашиот показалец, или вашиот прв прст, ги претставува вашите браќа и сестри. 

Тажна љубовна случка од Франција

Тажна љубовна случка од Франција

Фотографиите случајно биле направени од анонимен фотограф пред неколку години кој потоа ги продал на локалните весници во Франција каде што биле и објавени.  Кој би рекол дека и животните не знаат да сакаат и љубат. Наводно целата тажна случка се случила на некоја од улиците во Париз од како една од ластовичките била удрена […]

Пештерата Son Doong – Виетнам

Пештерата Son Doong во Виетнам

  Son Doong пештерата е најголема пештера во светот, лоцирана во провинцијата Quang Binh, Виетнам. Пронајдена е од локален жител уште во 1991 а официјално истражена во 2009 година од британските спелеолози. Иначе името „Son Doong“ во превод значи “планинска речна пештера“. Според истражувањата се предпоставува дека била креирана уште пред…

Рено 4 – Ретро фотографии

Рено 4 ретро фотографии

Интересни фотографии, реклами од добро познатото француско Рено 4. Колку за информација иначе Рено 4 се произведувало помеѓу 1961 до 1992. Првиот милион на Рено 4 бил произведен на 1 Февруари 1966, за помалце од 4 години од кога почнач да се произведува овој автобомил кој пред се бил наменет како фамилијарен автомобил и доста […]

Kawachi Fuji градината

Kawachi Fuji gradinata 05

Прекрасната патека на цвеќињата или уште позната како „ Wisteria Tunnel “ која се наоѓа во Kawachi Fuji градината, во Kitakyushu, Јапонија. Едно од најпосетуваните места, места за сите романтични души, локација за одмор и релаксација. Прошетката низ оваа градина остава без зборови. 

Панорама на пирамидите во Гиза

Пирамидите во Египет

Сте имале голема желба да го посетите Египет и неговите убавини??? Сте сакале да ги погледнете пирамидите на Гиза??? Сега и тоа можете да го направите од вашиот компјутер преку направените воздушни панорами од група ентузијасти од Русија.