Штом ноќта се спушти..

Штом ноќта се спушти на прозорот твој низ небесната површина ти праќам бакнеж мој, нека стигне таму каде што не можам јас и нека ти каже колку те сакам јас!

Кога ќе се разбудиш во…

Кога ќе се разбудиш во ноќта, погледни низ прозорецот твој и преку најубавата ѕвезда прими го бакнежот мој!

Вечерва нешто се спрема…

Вечерва нешто се спрема,ти си тука иако те нема.Ги чувствувам твоите усни допир и моќ.Злато мое ти посакувам добра ноќ!

Ти испраќам бакнежи…

Ти испраќам онолку бакнежи колку што има ѕвезди на небото, и една добра ноќ голема колку месечината. Се надевам дека соништата ќе ти бидат слатки колку што си и ти!

Склопи ги очите…

Склопи ги очите, во темнината најди ја светлината на месечината за да ти ги осветли соништата и во нив да ги пронајдеш оние за кои утре вреди да се разбудиш.

Добра ноќ љубов моја…

Нека оваа ноќ е една од најубавите во твојот живот, нека небото бдее над тебе и ѕвездите нека те чуваат место мене. Добра ноќ љубов моја.

Еден бакнеж на…

Еден бакнеж на лицето твое – убаво спиј сонценце мое, уште еден во устата твоја-убаво сонувај љубов моја. За крај бакнеж во вратот твој-добра ноќ ангелу мој.

Оваа ноќ ја пратив…

Оваа ноќ ја пратив месечината да те чува тебе. Но таа ми одговори : Не можам . Се запрашав зошто? Одговорот го слушнав низ ветерот : Ангелчето твое го чува твоето срце. Убаво да спиеш срце мое

Мислите мои те прегрнуваат…

Кога очните капачина ќе почнат да ти тежат затвори ги и помисли на мене, сети се дека јас цело време мислам на тебе. Мислите мои те прегрнуваат и ти шепотат над уФце Добра Ноќ Ангелче Мое