Смешни смс пораки 01

Ми беше убаво кога ме стави во устата, кога ме лигавеше и кога ме запали, а за кратко време ме изгаси…те сака твојата цигара.

Јас и ти…

Јас сум шеќерче, ти си мед, заедно сме сладолед.

Стариот кревет почна да…

Стариот кревет почна да крцка, не грижи се ќе си купиме нов срцка! Ако и новиот почне да крцка, не грижи се ќе се дупиме на подот срцка!

Се јавуваме од салонот…

Се јавуваме од салонот за убавина силуете, во врска со вашата депилација.Ви соопштуваме дека е одложена, додека не се направи комбајнот.

Зашто воопшто да се…

Зашто воопшто да се слави божик кога секој ден се раѓа дечко што за себе мисли дека е бог???

Ти имаш нешто посебно…

Ти имаш нешто посебно, убаво, шармантно, секси, нешто што другите немаат и никогаш нема да го имаат – ти ме имаш мене!!!

Не сум најубава ама…

Не сум најубава ама имам став, не газам секаде ама дигам прав, не сум некоја јака цура само сум особа која си може па си се ФУРА! 😉