Слатки десерти 01

Овошни десерти од јагоди

Пролетта дојде а како изминува пролетта се повеќе и повеќе овоштија ќе ни бидат достапни. Во тој прилог само за вас приредивме неколку вкусни десерти од јагоди, малини и различни видови на овошје. Дел можете да ги искористите и како идеи и да ги припремите и самите. На здравје…