Љубовни изреки и пораки 05

Нашите желби

Петти дел на интересни љубовни изреки и пораки за вашите најсакани… Желбата за она што го немаме не дозволува да се радуваме на она што го имаме…

Љубовни изреки и пораки 04

Љубовни изреки и пораки - четврт дел

Бидејќи сезоната во капење е во тек, некои личности би можеле лесно да одпливаат од мојот живот. Долго веќе пливаа по моите живци!!!

Љубовни изреки и пораки 03

Четири нешта не се пропуштаат

Има 4 нешта кои што во животот не можат да се повратат: Збор…откако ќе се каже. Прилика…откако ќе се пропушти. Време…откако ќе замине. Личност…откако ќе умре.

Љубовни изреки и пораки 02

zrak na nadez

Во животот секогаш се отвора некој прозорец преку кој влегува ЗРАК НА НАДЕЖ преку кој влегува едно ПОСВЕТЛО УТРЕ.

Љубовни изреки и пораки 01

Љубовни изреки и пораки

Еден ден ќе се разбудиш и ќе сватиш дека требало да се бориш. Можеби неуспешниот резултат ќе те боли, но помислата дека не си ни пробал ќе те убие.

Чуден е животниот пат…

Нашата животна приказна

Чуден е животниот пат…Можеби некогаш ќе ме пронајдеш онаму каде што мојата животна приказна завршува, твојата почнува, а каде нашата животна приказна застанала…

Мисли и Чуства by Zoki – прв дел

Да танцувам со тебе

Прв дел на мисли и чуства за љубовта, среќата, животот од многуте на нашиот пријател Зоки Илев. Ти благодариме Зоки.

Пораки за 8-ми Март

Убавината на жената

Колекција на пораки по повод 8-ми Март денот на жената. Воедно тимот на СМС пораки на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот. Слободно искористете ги честитките или пораките за да го честитате празникот на интересен начин.