Снешко од пластични чаши

Новогодишно украсување

Божиќ доаѓа и ако сте во потрага за нешто различно и лесно да го украсите вашиот дом тука е она што ви е потребно: СНЕШКО ОД ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ! Освен тоа што е доста креативен и евтин начин за да се изработи овој снешко, навистина е лесно да се направи и во вашиот дом ќе ја […]

Велигденски јајца и декорирање

Декорирање за велигден

По повод најголемиот христијански празник Велигден, за вас плус неколку идеи за велигденско декорирање на вашиот дом како и разни интересни идеи како да ги бојадисате велигденските јајца.