Ако заминеш ти…

Ако заминеш ти знај нема да е исто повеќе, ако го снема твојот сјај кое светло ќе го покрие мојот свет мојот свет бејбе без тебе!!! Од Кети Т.

Бакнежот е средба…

Бакнежот е средба најубава на свет, мост по кој си идат душите во пресрет!!! Од Кети Т.

Нашето пријателство…

И кога времето ќе ги помине границите на својата бескрајност не заборавај дека во овој живот има нешто вредно да се памети НАШЕТО ПРИЈАТЕЛСТВО! – Испратено од Елена

Денес е твој ден…

Денес е твој ден,денес ти е роденден!Ти посакувам многу здравје,среќа и љубов!Срекен роденден! – Испратено од Елена

Нашата љубов мила…

Здогледав една преубава роза, која сеуште беше жива и млада. Се запрашав, како е ли можно да има ваква роза во доцна есен?! Тогаш се сетив, тоа беше нашата љубов мила, љубов која никогаш не изумира! – Испратено од Марија