Најдобрите фотографии за 2012

Најдобрите фотографии за 2012 година

Компилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места. Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.  

Слатки беблаци 04

Фотосесија на мали деца

Четврт дел на нови слатки и смешни беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и во секое време да не насмеат. 

Во вистински момент 02

Фотографии направени во вистински момент

Втор дел на интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Слатки беблаци 03

Фотосесија на мали деца

Трет дел на фотографии на слатки мали деца кои секогаш успеваат да не насмеат…слатки, румени, секогаш насмеани и кои заслужено ја носат титулата за најслатки личности.

Девојки што сурфаат 01

Летно сурфање

Пристигна и летото а со него и прекрасните летни спортови кои како еден од најинтересните спортови е сурфањето. Овој пат слики од девојки кои сурфаат и кои баш успеале да го фатат вистинскиот бран. Дали вие го фативте вашиот вистински бран???

Во вистински момент 01

Како се прави мост?

Интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Слатки беблаци 02

Близнаци бебиња

Втор дел на нови слатки и смешни беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и и во секое време да не насмеат.

Слатки беблаци 01

Слатки мали деца и бебиња

Прв дел на слатки беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и и во секое време да не насмеат. Со нивната мазна кожа, румени усни, слатка насмевка дефинитивно можи да им се додели титулата за најслатки нешта.

Хартиени скулптури 01

Креативни хартиени скулптури

Кративни хартиени скулптури. Сигурно сте правеле различни авиони од хартија или слични форми преку оригами, но некој тоа го прави на малку поинаков начин. Кој би поверувал дека се направени од хартија. Скулптурите се направени со сечење на книги и обликувани до најситни детали. Уверете се и самите.

Креативни фотографии 01

Интересни креативни фотографии

Прв дел на интересни креативни фотографии. На повеќето од сликите е извршена фото маипулација. Инаку фото манипулацијата претставува техника на маипулирање со фотографиите со цел да се креира некоја илузија или фото измама. Повеќето вакви фотографии се креираат и користат за креативни рекламни кампањи.