Предлог за брак во Скопје

Понуда за брак на плоштадот во Скопје

Конечно и кај да видиме интересен романтичен предлог за брак на плоштадот во Скопје. Целата случка се случи на плоштадот во Скопје додека Александар и Еми беа…

Романтичен новогодишен поклон

Романтичен поклон за нова година

Се ближат новогодишни празници а вие се уште немате идеја што да и купите и да и подарите за Нова Година??? Интересна идеја и начин како да го направите тоа… Од како го купивте поклонот кој сакате да и го подарите на вашата сакана или сакан по повод Нова Година, еве еден интересен поразличен начин […]

Како да ја изненадам?

Како да ја изненадам?

Сакате да приредите некое изненадување за вашата сакана или сакан а немате идеја за тоа? Во прилог можете да прочитате романтични идеи кои можи да ги направите на брз и лесен начин а да не мора да биде премногу ексклузивно и скапо.