Секојдневни лаги

Секојдневни лаги

Секојдневни најчесто употребувани лаги кои сигурно барем еднаш(повеќе) пати сте ги употребиле во некоја од прикажаните ситуации. Кои се вашите најчесто употребувани лаги кажете ни ги во коментар.

Некогаш и сега на одмор

Како тоа се правело некогаш

Интересни фотографии од 70-тите и 80-тите години, како изгледал еден летен одмор тогаш и споредба со тоа како изгледа еден летен одмор денес. Некогаш тоа го правеле на поинаков начин додека денес доста поразлично. Која варијанта би ја одбрале вие???

Зима во Венеција 01

Прекрасната Венеција

Сите ја знаеме Венеција по убавините што ни ги нуди. Овој пат во зимскиот период знае да биде уште поубава и уште поинтересна на малку поинаков начин.

Смешни моменти 06

Смешни фудбалски моменти

Уште една доза на смешни несекојдневни ситуации и интересни фотографии да ве насмеат и расположат, направени на различни места во вистински момент.

Смешни моменти 05

Несекојдневни ситуации

Петти дел на дневна доза на смешни несекојдневни ситуации за да ве насмеат, направени и фатени во вистински момент и на интересен начин на различни и необични места.

Смешни моменти 04

Смешни ситуации

Четврт дел на смешни несекојдневни ситуации за да ве насмеат, направени и фатени во вистински момент и на интересен начин на различни и необични места.

Смешни моменти 03

Смешни несекојдневни ситуации

Трет дел на смешни несекојдневни ситуации за да ве насмеат, направени и фатени во вистинкси момент и на интересен начин на различни и необични места.

Смешни моменти 02

Смешни ситуаци 01

 Втор дел на смешни слики направени во вистински момент кои ќе успеат да ве насмеат денес и да ви го направат денот поубав.