Новогодишни честитки 2016 – трет дел

11 novogodisni cestitki 2016

Трет дел на новогодишн честитки и пораки за вас. Имаше многу моменти во 2015-та  кога те нервирав, те лутев и ти пречев. Само да те информирам тоа планирам да го правам и во 2016-та.   СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА 🙂

Новогодишни честитки 2016 – втор дел

11 novogodisni cestitki 2016

Втор дел на Новогодишни честитки за 2016 година. За весели и радосни новогодишни празници галерија на новогодишни честитки за 2016 година. Хо хо хо хо СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА!!!

Новогодишни честитки 2016

novogodisni cestitki intro

За среќни и весели новогодишни празници испратете уште повесели новогодишни честитки до вашите пријатели, сакани, партнери.Направете насмевка на некое лице.   СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ И СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА

Новогодишни честитки 2015 – 2 дел

СРЕЌНА НОВА 2015 ГОДИНА

Втор дел на Новогодишни честитки за 2015 година. За весели и радосни новогодишни празници галерија на новогодишни честитки за 2015 година. Хо хо хо хо СРЕЌНА НОВА 2015 ГОДИНА!!!

Новогодишни честитки 2015 – 1 дел

Новогодишни честитки за 2015 година

 Новогодишни честитки и пораки за 2015 година! За среќни и весели новогодишни празници испратете уште повесели новогодишни честитки до вашите пријатели, сакани, партнери. Направете насмевка на некое лице.   СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ И СРЕЌНА НОВА 2015 ГОДИНА

Новогодишни честитки 2014 година – 2 дел

Пораки и честитки за Нова Година

Втор дел на најнови новогодишни честитки за 2014 година. Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година. Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Новогодишни честитки 2014 година – 1 дел

Новогодишни честитки за 2014 година

Најнови новогодишни честитки за 2014 година – прв дел. Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година. Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Снешко од пластични чаши

Новогодишно украсување

Божиќ доаѓа и ако сте во потрага за нешто различно и лесно да го украсите вашиот дом тука е она што ви е потребно: СНЕШКО ОД ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ! Освен тоа што е доста креативен и евтин начин за да се изработи овој снешко, навистина е лесно да се направи и во вашиот дом ќе ја […]

Портрети на познатите холивудски ѕвезди

Џони Деп

Фотографии од познатите светски ѕвезди направени т.е. нацртани со молив. На прв поглед и на многу од нив нема да верувате дека се направени со молив но напротив, со голема прецизност и посветеност тоа го направиле до такво совршенство да изгледаат како да се фотографирани. На тоа ќе одлучете вие дали се реални или се […]