Денес е прекрасен…

На убав датум, се раѓаат само убави луѓе. Денес е прекрасен датум, а за мене ти си повеќе од прекрасен човек. Среќен роденден!

Замисли нешто најубаво…

Замисли нешто најубаво, најслатко, додади на тоа бесконечност, прошири го со вечност и украси го со ѕвезди. Само тогаш ќе знаеш што ти посакувам, Среќен роденден.