Оствари го она…

Бидејќи сите ќе ти посакаат среќа, јас ти посакувам да научиш да ја препознаеши уживаш во неа. Исполни ги годините со живот, а не животот со години.Оствари го она што посакуваш, стекни го она што го немаш и сочувај го она што го сакаш….СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!