Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене и тоа го повторуваше неколку пати, за да сфатиш дека јас сум највкусното нешто на светот…

 

ТВОЈОТ ЕУРОКОРЕМ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *