Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене а потоа со сето свое задоволство си го лижеше прстот?….

Ти секогаш го ставаше прстот во средина бидејќи мислеше дека црниот и белиот еурокрем биле подеднакво исти

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *