Земи ме-топла сум, се перам често но сепак смрдам, ама не сум крива. Ти си ми првиот што ме натегна и ме растегна со својата големина. Засекогаш твојата…

„ЧОРАПА“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *