Го прашав господ што е цвет-тој ми даде градина!
Го прашав госпорд што е вода-тој ми даде море!
Го прашав господ што е тоа шупак-а тој ми го даде твојот број!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *