Кои 4 земји се слични на пичка: Англија-секогаш е влажна, ГЕРМАНИЈА-поделена е на два дела, РУСИЈА-често е крвава и СРБИЈА-секогаш си го бара!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *