Надвор врне снег мене ку..в ми е мек, целиот ми мрзне се плашам да не ми смрзне, сеа барам кај да го стоплам, па затоа тебе ќе ти го опнам!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *