Јас имав 15 год. а тој 25. Ми беше страв, знаев дека ќе боли, тој го извади а јас се наежив, после потече крв, никогаш…

до сега не ми ВАДЕЛЕ ЗАБ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *