обожавам кога не бираш време да бидеме заедно, кога по цел ден ме гледаш, а најмногу сакам кога ме чепкаш таму каде што најмногу се палам. Твојот…

телевизор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *