Кога се будиш наутро, го посакуваш него, сакаш да го допреш со устата, да го мириснеш и топлата течност да се истури во твоето грло. Тоа е тајната…

на доброто кафе.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *