Ако немаш љубов-пронајди ја, ако немаш животна цел-постави ја, ако немаш желба-посакај ја затоа што денес е твој ден…СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *