Маченче мое денес е твој ден,биди со тие што те сакаат и ги сакаш.Денес е денот кога ќе видиш на кого вистински му значиш. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *