Некој рекол дека среќата ја сочинуваат мали нешта. Ако тоа е навистина така тогаш тие нешта нека го исполнувааат секој ден од твојот живот. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *