Ноќва ќе ги украдам криљата на ангелот, ќе одлетам во рајот ќе ја скинам најубавата ружа, ќе ја ставам на твојата перница и со нежен бакнеж ќе ти посакам СРЕЌЕН РОДЕНДЕН. Се надевам дека во наредната година ќе ти се исполнат сите желби и дека твоето срце ќе се исполни со љубов среќа и радост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *