Не посакувам да ти се исполнат сите желби,зашто ќе нема за што да сонуваш. Ти посакувам да ти се исполнат доволно желби за да бидеш среќна. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *