Животот е премногу краток за да биде ситен,искористи го секој миг.Годините се само бројки.Не сонувај го животот…Живеј го својот сон! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *