Зборовите се мали за да раскажат за тоа што е среќа, погледни ме во очи и во нив ќе видеш се како во вреќа. А премалку се овие зборови што ти ги пишувам за да ти важат, и колку ми значиш никогаш нема да успеат да ти кажат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *