Можеш срцето да ми го режеш, и на колку парчиња да го делиш, ти само едно ке дознаеш, дека секоја капка крв ке те моли, не оставај ме сам, тоа јако боли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *