Колку и да те сакам ќе морам без тебе. Колку и да молиш готово е. Зошто кога еден сака малку е. Како што јас те сакав тебе, но сега веќе не! Сега веќе не е важно дали те сакам или не затоа што вечерва ЗБОГУМ е одговор на се!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *