Можеби некогаш ќе сфатиш колку те сакав а ти незнаеше да го сочуваш тоа, можеби некогаш ќе сфатиш како е да сакаш некој повеќе од себе, а тој да се зафркава со тебе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *