Те сакав, ме мразеше. Ме сакаш, не те приметувам. Осети ја таа болка што ме претвори во камен без чувства, осети ја болката во душата и надевај се дека некогаш ќе те погледнам пак…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *