Не вреди да се сака искрено затоа што никој не заслужува да биде сакан. Кога на некој ќе му покажиш дека го сакаш, во тој миг пропаѓа се. Затоа живеј го животот и сакај се повеќе себе…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *