Некогаш, после многу години, кога животот ќе го гледаш на стара збрчкана дланка, кога ќе помислиш дека сите заборавиле на тебе, сети се дека постоела личност која те сакала со чесна и искрена љубов. Прими ги овие честитки за среќен роденден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *