Никогаш не би помислила дека љубовта можеше да заврши вака, но еден од нас двајцата не знаеше да сака… не сум јас онаа што сака да има се, но не си ни ти фраер да имаш две.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *