Те сакам повеќе одколку што можат зборовите да кажат, денот кога ќе те заборавам ќе биде последен во мојот живот, зошто само смртта може да ме спречи да не те сакам!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *