Во животот сум поминала низ многу тешки моменти но никогаш никој во ништо не ми помогнал но затоа сум наградена со едно сонце кое изгрева од исток а заога во моето срце и се вика …. Те Сакам !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *