Сакам да бидам сон во твојата најубава ноќ, сакам да бидам љубов што низ усните ќе ти помини, сакам да бидам мисла во мислите твои, сакам да бидам дел од животот твој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *