Има моменти кога сакаш, а желбата не ти е исполнета, кога љубиш, а љубовта не ти е возвратена, кога плачеш, а солзите не можат да протечат, кога она што срцето го чувствува усните не можат да го речат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *