Сакај го утрото зошто тоа носи нов почеток, сакај го денот зошто е полн со живот, сакај ја ноќта зошто е полна со љубов и сакај ме мене зошто те сакам само тебе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *