Секоја вечер те чекам и те барам во соновите. Ти не го слушаш гласот и песната што те повикува, не, не ми е страв кога ќе останам сам, зашто секогаш ќе остане страста што ќе лебди измеѓу нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *