Чувај ме добро зошто јас сум како зрно песок.Ако ме изгубиш еднаш никогаш повторно нема да ме најдеш затоа што сите ќе ти личат на мене но ниедна нема да бидам јас

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *