Патувај порако моја, ако таа спие разбуди ја, ако таа учи, бакни ја, ако е тажна развесели ја, а ако е со друг тресни ја! Би ти се подарил целиот, ама така ќе ти здосадам,

затоа ти го подарувам срцево, носи го, чувај го, фрли го, јас без тебе и онака не живеам, УМИРАМ!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *