ХА! Еве ти стигна порака и ти сега мислиш како некој мисли на тебе? Е никој не мисли на тебе, никому не му е гајле за тебе и баш никој не те сака ……. ПОВЕЌЕ ОД МЕНЕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *