Вечева паднаа 2000 ѕвезди од небото, но јас не посакав 2000 различни желби, туку една ја посакав 2000 пати, со кој и да си, каде и да си, во мислите со мене да си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *