Замисли си нешто најубаво, најслатко, додај на тоа бескрајност, се тоа прошири го со вечност, украси го со ѕвезди, и дури тогаш ќе знаеш барем малку колку ми значиш

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *