Сети се дека имаш нешто повредно од љубов, од небо и земја, нешто поубаво од љубов, а послатко од чоколадо… сети се дека имаш прав пријател…МЕ ИМАШ МЕНЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *