Кога не сакаш да се секаваш на минатото, а се плашиш да гледаш во иднината, можеш слободно да погледнеш до тебе, и твојата најдобра другарка ќе биде до тебе!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *